Metsäsatysspanielit ry
Metsästysspanielit ry


Ylituomari Heimo Rannan kertomukset Haapavedeltä 15.- 16.10.2011 


Lauantai 15.10.2011

Maastot oli saatu käyttöön Haapaveden metsästysyhdistykseltä. Kokeen keskuspaikkana oli Ritolan kesämökki, jossa pidettiin ylituomarin puhuttelu ja koirien arvonta koetta edeltävänä iltana. Koe alkoi klo 8.00, jolloin ensimmäinen koira oli maastossa. Viimeinen erä päättyi klo 13.00. Loppukritiikki ja palkintojen jako suoritettiin klo 15.30. Koemaastot olivat erittäin sopivat tähän koemuotoon ja riistakanta alueella oli riittävä. Koirien taso oli hyvä. Ryhmätuomarina ylituomarin lisäksi toimi Jukka Paroinen. Kokeen ylitoimitsija oli Mikko Heiska ja maastomestarina toimi Seppo Partanen. Kokeen järjestelyt olivat erinomaiset.

 

Sunnuntai 16.10.2011

Maastot oli saatu käyttöön Haapaveden metsästysyhdistykseltä. Kokeen keskuspaikkana oli Ritolan kesämökki, jossa pidettiin ylituomarin puhuttelu ja koirien arvonta maastoihin. Koeaamuna klo 7.50 oli ensimmäinen koira maastossa. Viimeinen erä päättyi klo 11.30. Loppukritiikki ja palkintojen jako suoritettiin klo 14.00. Maastot olivat erittäin sopivat fasaanikokeelle. Riistakanta oli riittävä ja kaikille koirille saatiin vähintään kaksi riistatyötä. Ryhmätuomarina ylituomarin lisäksi toimi Timo Ritola. Kokeen ylitoimitsija oli Mikko Heiska ja maastomestarina toimi Seppo Partanen.

Kokeessa yhteistyökumppaninamme toimi Arla Ingman. Heiltä saimme runsaasti elintarvikkeita kokeen ruokailuja varten. Suuret kiitokset arvokkaasta yhteistyöstä!

 Takaisin koetuloksiin