Metsäsatysspanielit ry
Metsästysspanielit ry


Ylituomari Heimo Rannan kertomukset Urjalasta 22.- 23.9.2011


Torstai 22.9.2011

Maastot oli saatu käyttöön Vahosten Metsästysseura-82 ry:ltä ja Urjalankylän Riistamiehet ry:ltä. Kokeen keskuspaikkana oli Vahosten Metsästysseuran maja, jossa pidettiin koeaamuna kello 9.15 ylituomarin puhuttelu ja koirien arvonta maastoihin, joihin tuomarit oli määrätty etukäteen.
Ryhmätuomareina toimivat ylituomarin lisäksi Lauri Kanerva, Timo Ritola ja Juha Tuomanen.
Koe alkoi kello 10.00, jolloin ensimmäiset koirat olivat maastoissa. Viimeinen erä päättyi klo 16.20. Palkintojenjako ja arvostelut suoritettiin kello 18.30. Maastot sopivat hyvin koemuotoon. Riistan arkuus vaikeutti koetta, jonka vuoksi riistatyöt tehtiin fasaanilla.
Kokeen taso oli hyvä. Koearvostelun suoritti hyväksytysti Juha Lindroth. Kokeen ylitoimitsijana oli Timo Ritola ja maastomestarina toimi Juha Lindroth.

 

Perjantai 23.9.2011

Maastot oli saatu käyttöön Vahosten Metsästysseura-82 ry:ltä sekä Urjalankylän Riistamiehet ry:ltä. Kokeen keskuspaikkana toimi Vahosten Metsästysseuran maja, jossa pidettiin koeaamuna klo 8.30 ylituomarin puhuttelu ja koirien arvonta maastoihin. Kaikki maastot olivat Kortejärvellä, mikä sopi hyvin koemuotoon. Vesilintuja järvellä oli hyvin, mutta ne karkoittuivat arkoina kaukaa. Riistatyöt tehtiin fasaaneilla.
Kokeessa ryhmätuomareina toimivat Lauri Kanerva, Timo Ritola, Juha Tuomanen sekä Juha Lindroth.
Kokeen taso oli hyvä. Kokeen viimeinen erä päättyi kello 15.10. Palkintojenjako ja arvostelut kello 17.00.
Kokeen maastomestarina toimi Juha Lindroth ja ylitoimitsijana Timo Ritola.

 Takaisin koetuloksiin